Akademisk medarbejder med fokus på digitalisering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, AU Viborg, søger en akademisk medarbejder til en bred vifte af opgaver inden for digitalisering. Du vil være en del af instituttets datagruppe, hvis funktion er at udvikle og vedligeholde en fælles infrastruktur for forskningsdata. Datagruppens opgaver omfatter bl.a. optimal og sikker datafangst fra udstyr m.m. fra vores forsøgsaktiviteter, og en let tilgængelighed til data for brugerne/forskerne. Datagruppens opgaver består også af hensigtsmæssig organisering af data, effektiv datatilgang, kvalitetssikring af data, samt rådgivning ved indkøb af udstyr, hvor digitalisering er nærværende.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. februar 2024 eller snarest derefter.


Dine arbejdsopgaver


Bidrage til udvikling og drift af en ny og brugervenlig dataplatform, som indgang for alle forskere til data fra forsøgsaktiviteterne. Herunder implementering til forskere og teknisk personale samt opfølgning for justeringer og videreudvikling. 
Design af skemaer i, og håndtering af data fra interne registreringsapplikationer. 
Automatisering af datafangst, samt beskrivelse og dokumentation af dataflow fra udstyr til datalagring på interne databaser – bl.a. ved brug af UML-diagrammer. 
Datalagring i SQL-databaser samt opbygning og optimering af database strukturer.


Dine kvalifikationer


Du har en relevant videregående uddannelse, og har gerne erfaring med forsøgsarbejde og indsigt i forskning. Derudover har du et grundigt kendskab til digitalisering, datafangst og datakvalitet.
Du er åben og nysgerrig for nye tanker og koncepter og kan deltage aktivt i videreudvikling og implementering efter drøftelser med brugerne og efter konkrete forskningsbehov. Der er en bred samarbejdsflade på tværs af staldpersonale, laboranter, teknikkerne, forskere og kollegaer i datagruppen.
Du arbejder systematisk og struktureret, har et godt overblik, og sans for de små, men vigtige detaljer.
Det vil være en fordel, hvis du har en vis teknisk snilde og indsigt i teknik, da det kan gøre det nemmere at lave solide og brugbare løsninger.
Du har erfaring med SQL, R, PowerBi, R-shiny og/eller lignende til datahåndtering og datavisualisering. Kendskab til andre programmeringssprog såsom C#, Python eller lignende kan også være en fordel. Vi arbejder med flere forskellige værktøjer/applikationer i vores udvikling og drift, så det vigtigste er, at du har flair for at tilegne dig ny viden og nye færdigheder i forskellige programmeringssprog.


Ansættelsesbetingelser


Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.


Yderligere information


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Jens Bech Andersen, mobil 9350 8758.
Du kan læse mere om Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på: http://anivet.au.dk/
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i staten. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948813

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet