Controller til Nat-Tech Økonomi, AU Viborg, Foulum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du sikker i din økonomiforståelse, god til at bygge relationer og stærk på at opbygge struktur og samtidig ønsker at være en del af en udviklende arbejdsplads med gode kollegaer og fleksible arbejdsforhold, så er du et rigtig godt bud på den controller, vi søger til vores afdeling.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentlig og med en start 1. juli 2024 eller snarest muligt.

Om stillingen
Som controller hos os kommer du til at arbejde med en række økonomiopgaver vedrørende forvaltningen af eksternt finansierede projekter og økonomien for et institut på et af vores fakulteter. Jobbet i sin helhed er en blanding af faste driftsopgaver og løbende styrings-, udviklings- og opfølgningsopgaver samt rådgivning og analysearbejde.

Vi er ca. 85 medarbejdere i alt, som er placeret i Aarhus, Roskilde, Foulum og Flakkebjerg. Den ledige stilling er fysisk placeret i Foulum, hvor vi er 18 medarbejdere.

Læs mere om os på vores hjemmeside:  Nat-Tech Økonomi (au.dk)

Om dig
Du er sikker i din økonomiforståelse og har fair og lyst til at arbejde med økonomiopgaver og du er faglig ambitiøs, struktureret, og kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du skal kunne være opsøgende i dialogen med de enkelte interessenter (forskere, interne samt eksterne partnere og bevillingsgivere) og generelt yde en professionel service til vores samarbejdspartnere.

Du skal evne at balancere mellem behovet for høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen og det grundvilkår, at du indgår i et team, hvor vi er afhængige af hinanden for at kunne levere en helhed. Vi lærer meget af hinanden og det er derfor vigtigt, at du har evnen og viljen til at dele din viden med dine kolleger, og også selv kan og vil drage nytte af kollegers erfaringer.

Herudover har du ideelt set:

  • Relevant uddannelse (HK eller AC baggrund)
  • Gode kommunikative evner, som gør dig i stand til at tilpasse og formidle økonomi til ikke-økonomer og bygge gode faglige relationer i et miljø, hvor vi hjælper hinanden
  • Forstår at balancere mellem regler, principper og en serviceorienteret tilgang til institutledelsen, forskere og projektleder
  • Faglig stolthed, lyst til at tage ansvar og evnen til at følge opgaver til dørs
  • Proaktiv, imødekommende og har en løsningsorienteret indstilling samt lyst til at deltage i og bidrage til det gode arbejdsmiljø

Vi bruger særligt Navision, Power BI og Office pakken, samt systemerne RejsUd, IndFak og WorkZone.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor vi tilstræber en sund balance mellem arbejds- og privatliv, afvekslende arbejdsdage og en høj grad af selvstændighed, hvor man selv har mulighed og ansvar for at planlægge sin arbejdsdag inden de rammer og deadlines der findes. Det betyder, at der bl.a. er mulighed for op til 2 dags distancearbejde pr. uge. Vi prioriterer en god onboarding og sidemandsoplæring og vi er en inkluderende arbejdsplads, hvor videndeling og dialog er afgørende.

Har du spørgsmål?
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Teamleder Birgitte Elb pr. mail birgitte.elb@au.dk  eller på mobil 20562205.

Deadline
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 22. maj 2024 og vi forventer at afholde 1. runde af ansættelsessamtaler fredag den 24. maj 2024 og evt. 2. runde onsdag den 29. maj 2024.
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i forhold til uddannelsesmæssig baggrund og gældende overenskomst, hvilket f.eks. kunne være fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere eller AC-overenskomsten.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6042888

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet