Er du vores nye IT-medarbejder i supporten med kompetencerne til at servicere dygtige universitetsforskere og studerende på AU Viborg?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en IT-medarbejder til en spændende og udfordrende arbejdsplads på AU Viborg. Er du frisk på at yde topklasse support til vores nye studerende og garvede universitetsforskere, er du måske vores nye kollega!

Stillingen er ledig til besættelse den 1. august 2024, eller snarest muligt herefter. 
 

Om stillingen

Du skal sammen med vores erfarne og servicemindede IT-medarbejdere, primært levere on-site support til i alt mere end 600 dygtige universitetsforskere, teknisk-administrative medarbejdere samt studerende på AU Viborg, men skal også bidrage til håndteringen af henvendelser fra brugere på de andre lokaliteter rundt om i landet. Du vil få god sparring med kollegerne på AU Viborg – men også med kollegerne på de andre lokationer, hvor vi i dag i alt er ca. 30 supportere.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Besvare supporthenvendelse via telefon, sagssystem og fysiske henvendelser.
 • Fejlsøgning på computere, printere og mobile enheder.
 • Support af AV i møde- og undervisningslokaler.
 • Samarbejde med 2. level support.
 • Mange andre spændende opgaver.

I jobbet hos os vil du få gode muligheder for at realisere din lyst til faglig og personlig udvikling, og du vil opleve en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og løbende faglig sparring. Vi lægger vægt på at vores nye kollega selvstændigt kan vurdere og prioritere sager, ligesom du altid skal kunne bevare overblikket og levere solid service til brugerne i en venlig omgangstone - også når der er travlt..
 

Dine kvalifikationer

Som vores ny kollega lægger vi vægt på at du ud over supportopgaver skal kunne rådgive brugerne omkring bl.a. Microsoft 365 apps og IT-sikkerhed mm. Ligeledes er ITIL en del af vores hverdag og her skal du kunne følge ITIL processer samt forståelsen og brugen af ITIL rammeværktøjet da alle vore supportopgaver håndteres i et ITSM system.

Som vores nye kollega har du ideelt set:
 • en relevant IT-faglig baggrund og erfaring med supportopgaver
 • erfaring med Windows platformen herunder i at kunne fejlrette og rådgive brugerne
 • udadvendt, åben og venlig imødekommenhed over for vores brugere
 • lyst til at tage ansvar for egne opgaver, evner til at arbejde struktureret med opgaveløsningerne samt have kompetencerne til selvstændigt at få opgaverne fuldt og helt afsluttet
 • begå dig på både dansk og engelsk.
 • evner til at kunne udarbejde brugervejledninger på dansk og engelsk, samt at kunne stå for afholdelsen af brugerintroduktioner og præsentationer
 • gode samarbejdsevner, godt humør og en energisk tilgang til arbejdet
 • kendskab til Microsoft 365, AD, OneDrive, mobile enheder, Apple-produkter, print og netværk generelt.
 • kendskab til AV og online platforme som Zoom og Teams
 • kørekort til almindelig personbil
 
Vi er en supportorganisation på flere geografisk spredte lokaliteter rundt om i Danmark. Så du vil som vores nye IT-medarbejder således få en meget bred kontaktflade, både internt i relation til kollegerne i IT-supportorganisationen men også i forhold til vores mange forskellige brugere, hvoraf mange er udenlandske forskere.
 
Du får gode muligheder for selv at planlægge din hverdag i et fleksibelt arbejdsmiljø, med stor fokus på trivsel.  Vi prioriterer personlige og faglige udvikling højt – og dén ambition understøtter vi med løbende oplæring og relevant efteruddannelse. 
 

Ansættelsesvilkår:

Du vil få fast ansættelse og arbejdsstedet er i IT-supporten på Aarhus Universitetets lokalitet på AU Viborg, Blichers allé 20, 8830 Tjele.
 

Har du spørgsmål?:

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til teamleder Jette Fudge Jørgensen telefon 5152 6473 eller mailadressen jette.fudge@au.dk
 

Ansøgningsfrist:

Alle ansøgninger skal være udfyldt online og modtaget senest tirsdag den 28. maj 2024.
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i umiddelbar forlængelse heraf.

 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for it-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste; eller anden relevant overenskomst og organisation.


Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6042429

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet