Laborant med fokus på histologi og histopatologi til Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, AU Viborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, AU Viborg, er i færd med en spændende udvikling, der bl.a. indebærer etablering af undervisning af veterinærstuderende og forskning indenfor det veterinærvidenskabelige område.

I den forbindelse søges der en laborant med færdigheder indenfor histologi og histopatologi. Du vil blive en del af en spændende udvikling, der omfatter opbygning af en samling af mikroskopiske præparater til brug i undervisning i anatomi, patologi og andre fagområder samt deres digitalisering. Du vil være tilknyttet sektionen Gut and Host Health (Sundhed for tarm og vært), men arbejdet vil foregå på tværs af instituttets faggrupper.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. marts 2024 eller snarest derefter.
 

Dine arbejdsopgaver

  • Bidrage med udtagning og bearbejdning af prøver for histologiske snit fra raske og syge dyr til kurser i histologi, anatomi og patologi.
  • Bidrage med udvikling af manualer og procedurer for behandling af histologiske og histopatologiske prøver herunder at sikre, at de nødvendige reagenser, farver og forbrugsstoffer er til rådighed.
  • Vedligeholde og sikre, at det nødvendige udstyr er funktionsdueligt og løbende bliver vedligeholdt.
  • Deltage i undervisningsøvelser og vejlede studerende i praktiske øvelser samt løbende vedligeholde snitkasser til studerende.
  • Oplære andre laboranter i forskellige histologiske metoder.
 

Dine kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelse som laborant, bioanalytiker eller biomedicinsk analytiker.
  • Du har en solid erfaring med at arbejde i et histologisk laboratorium herunder erfaring med at arbejde med forskellige prøver, væv og farvemetoder.
  • Du har erfaring med at arbejde med en vævsprocessor, fiksering og indstøbning af væv samt at snitte med en mikrotom og en cryostat.
  • Det vil være en fordel om du har praktisk erfaring med diverse pigment- og mineral farver til undersøgelse af forskellige typer væv.
  • Erfaring med immunohistokemi og/eller in situ hybridisering vil være en fordel.
 

Ansættelsesbetingelser

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.
 

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Knud Erik Bach Knudsen, mobil +45 2064 7598.
Du kan læse mere om Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på: http://anivet.au.dk/
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5957419

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet