Laborantpraktikant søges til Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, AU Viborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet, AU Viborg – Forskningscenter Foulum søger en laborantpraktikant for en 1-årig periode, med start 15. august 2024 eller snarest derefter.


Om jobbet


Som laborantpraktikant bliver du en aktiv del af et internationalt forskningsmiljø, som beskæftiger sig med grundlæggende, strategisk og anvendelsesorienteret forskning inden for kerneområderne ernæring, sundhed og velfærd inden for husdyrproduktion, og ved anvendelse af dyremodeller som også relaterer sig til humane problemstillinger. Instituttet er det førende Animal Science institut med Danmarks mest tidssvarende og velfungerende stald‐ og laboratorie‐faciliteter.

Du vil indgå i sektionernes laborantgrupper. Du vil på tværs af forskergrupper i tre sektioner få mulighed for at arbejde med metoder og teknikker inden for analytisk kemi, mikrobiologi og immunologi og prøveopsamling fra dyreforsøg. De anvendte metoder omfatter kromatografi, mikrobiologiske metoder, ELISA og andre immunologiske metoder

Du vil få grundig oplæring inden for de enkelte analyser og metoder, så du opnår en god erfaring og bliver i stand til at arbejde selvstændigt.

Du tilbydes således en spændende praktik på en dynamisk arbejdsplads, der vil give dig kendskab til en bred vifte af kemiske, mikrobiologiske og immunologiske metoder samt dyreforsøg.

For at komme i betragtning skal du have afsluttet undervisningsdelen af laborantuddannelsen.


Vi forventer at:


  • du har masser af energi og elsker at arbejde i laboratoriet
  • du trives med skiftende arbejdsopgaver
  • du har mod på at tale engelsk, da vi har flere udenlandske medarbejdere
  • du er nysgerrig og har gode samarbejdsevner
  • du har interesse for at lære forskellige teknikker indenfor kemiske, mikrobiologiske og immunologiske metoder.
Ansættelsesbetingelser


Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og arbejdsstedet er Aarhus Universitet, Blichers allé 20, 8830 Tjele, Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab. Ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.Mere information


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Søren Krogh Jensen på tlf.: 8715 8076

Du kan læse mere om Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på:
http://anivet.au.dk

 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003431

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet