Workshoppen er målrettet køkkenchefer, elever, restaurantmanagers og osteentusiaster, der ønsker at udforske de håndværksmæssige aspekter af gårdoste. Deltagerne vil få mulighed for at smage på forskellige oste og lære, hvordan disse kan skabe noget helt unikt i deres køkkener.
Ostesmagning og rundvisningProgrammet inkluderer en ostesmagning, hvor deltagerne kan opleve de forskellige smagsnuancer, som gårdostene har at byde på. Derudover er der en valgfri rundvisning hos Pøtgaard - Fåreost Gårdmejeri, hvor man kan få et indblik i produktionen af disse delikate oste.
Tilmelding og praktiske detaljerWorkshoppen er et lukket event, og der kræves tilmelding senest den 3. marts 2025. Interesserede kan tilmelde sig via e-mail på kontakt@gaardmejerier.dk eller telefonisk på 24768830. Arrangementet er gratis at deltage i.
Praktisk information:
Dato: Fredag 7. marts 2025
Tid: Kl. 13:00
Sted: Karlslyst, Hobro Landevej 94A, 8830 Tjele
Entré: Fri entré
Tilmelding: Senest 3/3/25 til kontakt@gaardmejerier.dk eller tel: 24768830
Links: www.poetgaard.dk, www.gaardmejerier.dk, www.hkiost.dk, www.kromans.dk
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her