Rengøringsmedarbejder til Nat-Tech Bygningsservice

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Brænder du for at yde service og levere en god rengøringsydelse? Så får du hermed muligheden for at blive en del af vores velfungerende rengøringsteam i Bygningsservice ved Natural and Technical Sciences (Nat-Tech BYG), Aarhus Nord – Katrinebjerg, Aarhus Universitet.

Vi søger en dygtig rengøringsassistent/sanitør til vores rengøringsteam Aarhus Nord. Rengøringsteamet Aarhus Nord er placeret i IT-byen på Katrinebjerg. Bydelen Katrinebjerg har fokus på informationsteknologi og innovation og kaldes ofte IT-byen. IT-byen rummer Aarhus Universitets IT-uddannelser og IT-forskning, samt store dele af ingeniøruddannelserne.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er mandag til fredag kl. 05:30 - 12:54 (ikke weekendarbejde).


Jobbeskrivelse


Arbejdet omfatter rengøring af undervisningsfaciliteter, forskningsafdelinger, laboratorier, administration, IT- og mødelokaler, toiletter og affaldshåndtering i flere bygningskomplekser. Hver rengøringsassistent/sanitør har sit eget faste område, men afløser kollegaer ved ferie og sygdom.


Din profil


Det er en fordel hvis du har erfaring inden for rengøring.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • gerne har kendskab til laboratorierengøring
  • kan arbejde selvstændigt, og du tager ansvar for dine arbejdsopgaver
  • er udadvendt, imødekommende og har gode samarbejdsevner
  • er mødestabil og fleksibel
  • formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i afdelingen
  • kan kommunikere på danskDerfor skal du vælge os


Vi lægger vægt på at medarbejderne tager ansvar og er gode til at indgå i samarbejde med kolleger og med de mange forskellige brugere på universitetet. Medarbejderne kan i stor udstrækning tilrettelægge egen hverdag og afvikling af de forskellige opgaver. Ideer er kærkomment og netop dine ideer kan inspirere og præge udviklingen på en arbejdsplads i stadig forandring. Vi har et åbent arbejdsmiljø hvor vi lægger vægt på ansvarlighed, engagement og plads til den enkelte.

Som ansat ved Nat-Tech BYG findes der en række personalegoder, du kan gøre brug af. Herunder blandt andet ferieboligudlejning, motionstilbud og mulighed for at være medlem af Personaleforening, som planlægger mange spændende arrangementer.


Om organisationen som du skal indgå i


Natural and Technical Sciences, Bygningsservice varetager drift og vedligehold af ca. 330.000 br. kvadratmeter forsknings- og uddannelsesbygninger med nogle af landets mest avancerede laboratorier, eksperimentelle anlæg og forskningsfaciliteter.

Herudover beskæftiges ca. 180 personer fordelt på rengøringsassistenter/sanitører, FM-medarbejdere, kantinepersonale, kontorfunktionærer samt projektmedarbejdere.


Ansættelsesvilkår


Stillingerne ønskes besat den 1. februar 2024 med mulighed for at tiltræde tidligere.
 
Tjenestested vil være på Katrinebjerg, 8200 Aarhus N.

Der er indgået flekstidsaftale for rengøringspersonalet ved Nat-Tech BYG.


Hvis du vil vide mere


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Rengøringsleder Berit Basse tlf. +4523847433 eller mail: bab@au.dk


Ansøgning


Lyder dette som noget for dig? Så send os en ansøgning online via vores hjemmeside for at komme i betragtning.

Ansøgningsfristen er den 14. december 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten m.v. (3F).

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950814

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet