Velkommen til årets børnekunstudstilling i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek

Fra Børneudstillingen 2024 i Gudenåhuset (Foto: Viborg Bibliotekerne)
dato

Temaet for dette års udstilling med børnekunst i Gudenåhuset er "Transport - før, nu og i fremtiden" og der er mange fine, sjove og finurlige ting at gå på opdagelse i de næste uger.

Mange former for transportmidler er i spil på årets børneudstilling: cykler, biler, busser, tog, fly, kampvogne og skibe og også nogle vi slet ikke kender endnu i form af fx air scooter og andre fremtidsfartøjer samt en tidsmaskine. Desuden sko, som er fantasifuldt dekorerede og jo også er en slags transportmiddel.

Skattejagt
Der er som vanligt rigtig meget at gå på opdagelse i og i år er der lavet en lille skattejagt i udstillingen, som børnene kan fornøje sig med, når de kommer på besøg. 

”Det er en rigtig fin udstilling, hvor man kan mærke, at børnene har været engagerede og gjort sig umage for at skabe sjove og unikke kunstværker”, udtaler Diane Bæk Thomsen, formand for Bjerringbro Kunstforening. Udstillingen er arrangeret i et samarbejde mellem Bjerringbro Kunstforening og Bjerringbro Bibliotek.

Der er bidrag fra lokale børnehavebørn samt sfo- og skolebørn, og udstillingen kan ses til og med lørdag d. 27. april i Bjerringbro Biblioteks betjente åbningstid: mandag, tirsdag og onsdagkl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.

Kilde: Viborg Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.