Akademisk medarbejder til ICROFS - projektkoordinering

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores gode kollegas tidsbegrænsede ansættelse er udløbet, og ICROFS søger derfor en akademisk uddannet kollega til opgaver inden for projektkoordinering i primært internationale forsknings- og netværksprojekter inden for økologisk jordbrug og fødevaresystemer. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år, men med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse 1. juli 2024 eller snarest muligt.


Arbejdsopgaver 


Du bliver en del af et engageret og velfungerende team på 10 medarbejdere med brede forskningsfaglige kompetencer og kompetencer inden for kommunikation, sprog og administration. Arbejdssproget er både dansk og engelsk. Stillingen omfatter planlægning, koordinering og udførelse af projektaktiviteter i primært internationale netværks- og forskningsprojekter, samt monitorering af projekter under Organic RDD og Core Organic forskningsprogrammerne. Herudover vil der være sekretariats-, kommunikations- og udviklingsopgaver, og der må forventes en vis rejseaktivitet, især i Europa. Opgaverne udføres selvstændigt, men i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere internt og eksternt.


Kvalifikationer 


Det vil være en fordel, at du har en relevant akademisk uddannelse og erfaring inden for projekt- og netværksarbejde, og hvis du har beskæftiget dig med forskning, gerne inden for økologisk jordbrug og fødevaresystemer.  
Ansøgere skal kunne varetage: 

  • Planlægning, koordinering og udførelse af internationalt projektsamarbejde, primært i internationale (EU) netværksprojekter 
  • Ledelse og koordinering af projekt- og netværksaktiviteter, organisering af møder, workshops og seminarer
  • Bidrage til drift og udvikling af Organic Eprints, som er en international open access forsknings-database med publikationer relateret til forskning inden for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer
  • Bidrage til koordinering af forskningsprogrammer, fx forskningsfaglig evaluering, monitorering af projekter og granskning af status- og slutrapporter
  • Bidrage til fundraising og udarbejdelse af projektansøgninger med fokus på aktørdrevet forskning og innovation
  • Bidrage til koordinering og udarbejdelse af rapporter og vidensynteser, evt. også formidlingsopgaver
Vi forventer, at ansøgeren har gode samarbejdsevner og kan tage selvstændigt initiativ, da stillingen kræver, at man kan skabe samarbejde med og mellem relevante forskningsmiljøer, samt offentlige og private organisationer, herunder aftagere af resultaterne. Desuden forventer vi, at ansøgeren har stærke formulerings- og formidlingsevner skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk.


Om ICROFS - Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer


ICROFS’ vision er et bæredygtigt fødevaresystem med udgangspunkt i det økologiske idégrundlag og de økologiske principper. Vi bidrager med ny viden, der understøtter innovation, udvikling og troværdighed af økologiske jordbrugs- og fødevaresystemer. ICROFS ønsker at være attraktiv både som 1) formidler af forskningsbaseret viden om økologisk jordbrug og fødevareproduktion, 2) koordinator og samarbejdspartner, og 3) arbejdsplads for medarbejdere.
ICROFS’ mission er at koordinere, udføre og formidle strategisk og anvendelsesorienteret forskning af høj, international kvalitet, som bidrager til samfundsgoder og til at videreudvikle en bæredygtig, markedsdrevet og konkurrencedygtig dansk økologisektor.
ICROFS har siden 1996 initieret og koordineret programmer for forskning, udvikling og demonstration inden for økologisk jordbrug og fødevarer på vegne af Fødevareministeriet. ICROFS er et "forskningscenter uden mure", hvor den forskningsfaglige kompetence udgøres af de forskere og institutioner, som deltager i centrets forskningsprogrammer. Samarbejdet omfatter en række forskere fra mange forskellige danske forskningsinstitutioner. Endvidere deltager ICROFS i en række europæiske og internationale forsknings- og samarbejdsprojekter og koordinerer forskningsnetværket Core Organic på vegne af en lang række Europæiske lande.  
Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for fleksible arbejdstider og et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af et sekretariatsteam på ti medarbejdere, som tilbyder et innovativt, passioneret og respektfuldt samarbejdsarbejdsmiljø. Du kan læse mere om ICROFS-teamet her.
Du kan læse mere om Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer her.
Yderligere oplysninger kan fås hos centerleder Jakob Sehested (tlf. 25 15 90 50).


 Arbejdssted og ansættelsesområde


Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i staten. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044704

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet