Job hos DUOS: Støt en ung pige med spiseforstyrrelser - Skab en tryg hverdag

Profilbillede
dato

Er du klar til at støtte en ung pige med spiseforstyrrelser? Har du erfaring og kan skabe tillid? Søger du deltids- eller fuldtidsarbejde? Så læs med!

Om opgaven 

Vi søger to dedikerede medarbejdere til at støtte en 13-årig pige, som har en spiseforstyrrelse. Din primære opgave vil være at opbygge en tillidsfuld relation til hende, finde ind til hendes interesser som gymnastik, kreativitet og bagning, og på sigt integrere måltidsstøtte. Du vil følge og støtte hende både under indlæggelser og i andre miljøer, som f.eks. hvis hun vender tilbage til skolen. Det er afgørende, at du kan være med til at skabe en tryg og stabil hverdag for hende, hvor hun føler sig forstået og støttet.

Om dig 

Du er omsorgsfuld, imødekommende og har en naturlig evne til at skabe og vedligeholde relationer. Du er robust og kan sætte og opretholde klare rammer. Du har meget gerne kørekort og adgang til bil, da du skal have mulighed for at møde ind andre steder end på hendes adresse ved fx indlæggelser. Erfaring med måltidsstøtte er et krav og erfaring med med unge med spiseforstyrrelser vil være en fordel.

Arbejdstider

  • Totalt antal timer pr. uge: 63 timer
  • Fordeling af timer: To medarbejdere vil dele disse timer.
  • Mødetider: Kl. 7.30-16.30 alle ugens 7 dage.

Fordelingen af timerne afhænger af dine ønsker.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068092

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet