Automationsmedarbejder søges til Power-to-X testfacilitet ved AU- Viborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en person med stærk praktisk og teoretisk baggrund inden for elektriske systemer til at indgå i vores Power-to-X testfacilitet team ved Institut for Bio og Kemiteknologi ved Aarhus Universitet i Foulum.  

Stillingen er ledig fra 1. marts 2024.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og ansættelsesstedet vil være Burrehøjvej 43, 8830 Tjele.

Ansvarsområde

Power-to-X testanlæg er placeret på AU Biogas anlæg på Campus Viborg. På anlægget, samarbejder forskere inden for mikrobiologi og kemi samt med assistance fra det tekniske personale på at udvikle og afprøve tekniske og operationelle løsninger i forbindelse med udvikling af Power-to-X teknologier.

Proceshallen danner rammen om eksperimentelle pilotanlæg, der muliggør opskalering af kemiske og biologiske processer under kontrollerede og overvåget forhold.

Driftsteamet i proceshallen omfatter uddannede proces-operatører, teknikere, forskere samt studerende. I fremtiden kommer proceshallen til at danne ramme for projekter som: Power to synthetic aviation fuel og Power to Food, har man brug for at ansætte en el ingeniør eller tilsvarende til temaet.
 
Hovedopgaverne for stillingerne er relateret til drift og vedligeholdelse af vores demonstrationsanlæg i pilotskala og omfatter:

  • Assistere med at drive/vedligeholde elektriske komponenter i forbindelse med opsætning af pilotskala (elektrolysecelle, elektrificerede reaktorer osv.)
  • Støtte forskerteamet i at designe, installere og drifte de nødvendige forsøgsopstillinger.
  • Understøtte forskerteamet i PLC- og SCADA -programmering og optimering af kontrolsystemer.
  • Vedligeholdelse og modificere elektriske kabinetter, strømkredsløb og instrumentering


Kvalifikationer

Den ideelle kandidat har nogle af følgende kvalifikationer:
  • En uddannelsesmæssig baggrund som automationsingeniør eller -teknolog,  elektroingeniør,  PLC tekniker, maskinmester, elektriker eller anden relateret uddannelse
  • Minimum 5 års erfaring, gerne håndværksmæssig baggrund
  • Erfaring med drift af mindre forsøgsanlæg, procesopsætninger og styringssystemer, elektriske kredsløb, instrumentering, sensorer, teknikker og processer
  • Erfaring med PLC programmering af Allen Bradly (Rockwell) og tilpasning af HMI, gerne med FactoryTalk eller LabVIEW foretrækkes.
  • Erfaring med at behandle og formidle eksperimentelle data
  • Identificere muligheder for forbedringer
  • Erfaring med kontakt/kommunikation/samarbejde med eksterne virksomheder eller projektpartnere
  • Evne til at arbejde i et meget dynamisk arbejdsmiljø og interagere med kolleger på alle niveauer og fra forskellige kulturer
  • Meget social og engageret teamplayer med solide samarbejdsevner samt evnen til at arbejde individuelt og selvstændigt


Personlige færdigheder

  • Solide kommunikationsevner på engelsk
  • Selvkørende og engageret med entusiasme og interesse for at være en aktiv medspiller
  • Struktureret og med en hands-on tilgang
  • Selvstændig og i stand til at organisere og prioritere arbejdsopgaver og arbejdstider
  • Åbensindet, fleksibel og motiveret af forandringer, nye muligheder og udfordringer forbundet med vækst


Om Instituttet og sektionen

Institut for Bio- og Kemiteknologi er et tværfagligt forskningsområde. Det omfatter sygdomme og sundhed, materialer, miljøteknologier, power-to-X, bioraffinering, energiteknologier og fødevare- og ingrediensteknologi. I sektionen for Process and materials er forskningem baseret på teoretiske og eksperimentelle metoder og omfatter design, udvikling, drift, overvågning, kontrol og optimering af kemiske, fysiske og biologiske processer. Læs mere om Instituttet og afsnittet: https://bce.au.dk/en/research/key-areas-in-research-and-development.
For yderligere information om stillingen kontakt venligst:
Thomas Lundgaard (viceafdelingsleder) på +452916 3135 thomas.lundgaard@bce.au.dk eller Gitte Hastrup (laboratorieleder) på +452530 1364 gh@bce.au.dk.


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Burrehøjvej 43, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955444

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet