Laborant til sektionen Jord og Næringsstoffer, Institut for Agroøkologi, AU Viborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Aarhus Universitets Institut for Agroøkologi søger en laborant til at indgå i løsning af sektionens opgaver, med hovedvægt på gaskromatografi. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat pr. 15 januar 2024 eller snarest muligt derefter.
 

Om stillingen

Med GC-laboratoriet som særligt ansvarsområde kommer du til at indgå i et team af laboranter/laboratorieteknikere, der varetager opgaver på tværs af instituttets forskergrupper. Opgaverne er mangeartede og omfatter prøveindsamling og analyser af vand, jord, planter og gødning samt klimagasser.

Instituttet har et laboratorie til analyse af klimagasser ved hjælp af gaskromatografi. Med et stort flow af prøver har gode rutiner til kvalitetssikring og sporbarhed høj prioritet. Du vil få hovedansvar for vedligeholdelse af instrumenter og fejlsøgning, men også mulighed for at videreudvikle procedurer.

Du kan desuden få ansvar for detailstudier i samarbejde med det videnskabelige personale, ligesom du vil skulle instruere, og samarbejde med, danske og udenlandske ph.d.-studerende i et internationalt arbejdsmiljø, og assistere med laboratorieøvelser for studerende.  
 

Den ideelle kandidat

  • Har erfaring som laborant fra forskningslaboratorier.
  • Har erfaring med (gas)kromatografiske analyser.
  • Er engageret, positiv, serviceminded og omstillingsparat.
  • Har interesse i at arbejde i et tværfagligt og internationalt miljø.
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Er engageret, motiveret og omstillingsparat, og med vilje til at indgå i teamwork.
  • Kan se det interessante i at arbejde med anvendelsesorienteret forskning.
  • Skal have kørekort B.



Arbejdsadresse


Arbejdsadressen er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, men du skal også forvente, at der skal udføres arbejde på Foulumgård, Tjele, og rundt omkring hos landmænd i Danmark. Yderligere oplysninger om stillingen kan du få hos Karin Dyrberg, TAP-koordinator, på mobil: 2553 4587 eller via mail:  karin.dyrberg@agro.au.dk
 

Hvem vi er

På Institut for Agroøkologi er vores primære mål at bidrage til bæredygtige løsninger på nogle af verdens største problemer inden for områderne jord, planter, dyr, mennesker og miljø. Vi ønsker at gøre en forskel ved at bidrage til både grundlæggende videnskabelig viden og opnåelsen af bæredygtige produktionsmetoder gennem innovativ forskning, myndighedsbetjening og uddannelse. Vi tilbyder professionelle laboratorier, drivhuse, semifieldanlæg og markskalaforskningsfaciliteter, komplekse computermuligheder samt et omfattende nationalt og internationalt forskernetværk. Afdelingen består af otte forskningssektioner med cirka 320 meget engagerede medarbejdere, hvoraf cirka 50% er videnskabeligt personale. Yderligere information kan findes på: https://agro.au.dk/.

Vi tror på at fremme inklusion, accept og forståelse ved at ansætte mennesker, der bringer unikke perspektiver til vores afdeling.
 

Hvad vi tilbyder

  • Et uformelt og multikulturelt forskningsmiljø med høj professionalisme, hvor ansvarlighed, engagement, hjælpsomhed, motivation og tæt samarbejde er en forudsætning for at løse kerneopgaverne.
  • Et godt socialt miljø med aktiviteter og rutiner, der gør det muligt at tale på tværs og udvikle det inkluderende forhold, og hvor gensidig tillid, respekt, venlighed og faglig sparring vægtes.
  • En fleksibel arbejdsplads med en god balance mellem arbejde og fritid.
  • En arbejdsplads, hvor vi aktivt arbejder med mangfoldighed, lighed og inklusion.
  • Et spændende og varieret arbejdsmiljø, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Vi er ofte travlt optaget, og vi arbejder kreativt på løsninger til samfundsmæssige opgaver.
  • Fem ugers betalt ferie om året.
  • I forbindelse med barsel: retten til at have i alt 52 ugers delt barselsorlov med fuld eller delvis løn.



Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5931759

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet