Laborantstilling i sektionen Jord og Næringsstoffer, Institut for Agroøkologi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Aarhus Universitet, Institut for Agroøkologi søger to laboranter til at indgå i løsning af laboratoriets opgaver. Stillingerne er på 37 timer pr. uge, og er tidsbegrænset til d. 30.09.2025.  Stillingerne ønskes besat pr 01.10.2023.
 

Om stillingen

Du kommer til at indgå i et team af laboranter/laboratorieteknikere, der varetager opgaver i laboratoriet og felt på tværs af instituttets forskergrupper. Du skal uafhængigt udføre detailstudier i samarbejde med det videnskabelige personale. Du vil ligeledes komme til at instruere og samarbejde med danske og udenlandske ph.d.-studerende i et internationalt arbejdsmiljø. Du kommer selv til at igangsætte og passe forsøgsopstillinger i laboratoriet, i specialanlæg og i felten.
Opgaverne er mangeartede og omfatter prøveindsamling, kemiske og biologiske analyser af vand, jord, plantemateriale og gødning.
 

Den ideelle kandidat

  • Har erfaring som laborant inden for landbrugsforskning.
  • Er engageret, positiv, serviceminded og omstillingsparat.
  • Har interesse i at arbejde i et tværfagligt og internationalt miljø.
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Har vilje til at arbejde udendørs i al slags vejr.
  • Er engageret, motiveret og kan indgå i teamwork.
  • Kan se det interessante i at arbejde med anvendelsesorienteret forskning.
  • Skal have kørekort B. 
  • Skal være positivt indstillet ift. arbejdstid, da vores feltarbejde indimellem falder uden for almindelig arbejdstid.
Arbejdspladsen ligger på Blichers Allé 20, 8830 Tjele. Yderligere oplysninger om stillingen kan du få hos Karin Dyrberg, TAP-koordinator, på mobil: 2553 4587 eller via mail:  karin.dyrberg@agro.au.dk
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=9be31b49-3ee5-4f07-b6f7-5bbb65486f6c

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846601

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet